EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

Ajánlatkérés
HELTI Landroll N6200 CD Crosskill Simítóval henger gépreNe felejtse el megnyitni és átlapozni a gép prospektusát, mivel ez a gép több kivitelben, többféle opcióval is elérhető kínálatunkban!


PROSPEKTUS MEGTEKINTÉSE

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot


Az űrlap elküldésével beleegyezem, hogy az EAgro Kft. a jövőben hírlevelet küldjön a részemre havonta.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kérdése van?
Keressen bennünket bizalommalVegye fel velünk a kapcsolatot, keressen minket elérhetőségeinken, kérjen tőlünk árajánlatot! Cégünk a magyar mezőgazdaság fejlesztésén és a gazdák problémáinak megoldásán dolgozik. Legyen partnerünk, vásároljon tőlünk, hogy a magyar gyártók termékei minél szélesebb körben kaphassanak elismerést! Mindent megteszünk, hogy a leghatékonyabban segítsük Önt a legjobb ár érték arányú megoldásban, az által, hogy minden lehetőséget kihasználva a gépek paramétereit, felszereltségét az Ön gazdaságának igényei szerint alakítjuk ki fölösleges opciók, fölösleges költségek nélkül. Így Ön velünk időt és pénzt takaríthat meg!

 

Cégadatok:

Cégnév: EAgro Kft.
Adószám: 25140206-2-13
Cím: 2713 Csemő Szent István u. 2/b
Telefon: +36-70/65-77-900  +36-70/38-77-900
E-mail: info@eagrokft.hu
Web: www.eagrokft.hu
Facebook: FB.com/EAgrokft
Youtube csatorna: YT/EAgrokft

Eged Andor

Köszöntöm a Magyar mezőgazdasági megoldások oldalán.

Üdvözlöm, Eged Andor vagyok az EAgro Kft tulajdonosa. Már gyermekkorom óta szenvedélyemnek mondható a gépészet. Saját családi gazdaságunkban kezdtem közel 20 évvel ezelőtt az érdeklődést.

2004 óta végül is hivatásommá vált a szegmens. Sikeres éveket töltöttem az értékesítés más területén, és már ekkor is az érdekelt, vajon, hogyan tudnám az ügyfeleim részére a lehető legjobb megoldást nyújtani? A válasz egyszerű volt. Azt a megoldást tanácsoltam a problémára, amit én is választottam volna.

2009-ben a gépészet és az értékesítés összefonódott, itt találtam meg a helyem az életben. Ezen idő alatt kialakult egy szemlélet. A szemlélet amit követek, megoldás, ahogyan én is elvárnám. Azoknak akik csak most kezdenek, kis és közepes gazdaságoktól, a több ezer hektáron termelő nagygazdaságokig. Fontosnak tartom, hogy ne a profitra helyezzem a hangsúlyt, hanem a szolgáltatásra és az ügyfél elégedettségére. Oly módon, hogy a profit végül egy eredmény, egy következmény legyen.

2015-ben az elmúlt évek tapasztalata alapján megalakítottam az EAgro Kft-t, amelyben bizalommal fordulhatnak hozzám, régi és új ügyfeleim.

Baráti üdvözlettel:
Eged Andor