EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

UV Boosting - Gyep, szőlő, szamóca, és gyümölcsös növény kondícionáló

 

Általános növényápolás UV stimulációval.

Lehetővé teszi, hogy környezetbarát megoldással jobban megvédje növényeit.

 


Az UV Boosting berendezések a növények természetes védekezőképességét növeli UV-villanások stimulációja által.

 

uv boosting a szőlőben

A francia kutatás által kifejlesztett technológia

Az UV Boosting az Avignoni Egyetem és a Venture Builder Technofounders együttműködésének eredménye. Miután felfedezték, hogy az UV-C villanások növelik a növények ellenálló képességét a különböző kórokozókkal szemben, az Université dAvignon kutatói, Laurent Urban és Jawad Aarrouf 2015-ben beadták első szabadalmukat. 2016-ban egyesítették erőiket Yves Mattonnal, a Technofounders társalapítójával, hogy létrehozzák az UV Boostingot. Ez a tudományos DNS ma is szerves részét képezi az UV Boosting kultúrájának.

 
 

Berendezések a növények UV-serkentéssel történő védelmére

Az innovatív UV Boosting technológia UV-C-t használ a növények természetes védekezőképességének serkentésére. Ez a stimuláció beindítja a növények természetes védekező mechanizmusát. Ennek a mechanizmusnak a megelőző aktiválásával a növények ellenállóbbá válnak a kórokozók, a fagy, a vízstressz stb. okozta károkkal szemben. Az UV Boosting által kifejlesztett berendezések lehetővé teszik a mezőgazdaság számára, hogy csökkentse a növényvédő szerektől való függőségét, és jobban ellenálljon az éghajlatváltozás okozta károknak..

uv boosting használata növényvédelemre
 
uv boosting villanófényes növényápolás
 

Folyamatos innováció

Miután 2020-ban piacra dobta a szőlőültetvények számára kifejlesztett termékcsaládját, amelynek mintegy száz felhasználója és több mint 8 országban alkalmazott berendezése van, az UV Boosting folytatja új berendezések tervezését új kultúrákhoz: szamóca, alma, gyep stb. számára.

 

Világelső, az UV-C villanófényes technológián alapuló növényápolásban.

 

 

UV BOOSTING GÉPEK MEGTEKINTÉSE